Fluefiskern.no

logo

Patagonia stormfront

pack

sekk

Her er sekken jeg bruker til mitt sjøørretfiske i sjøen. Jeg er helt avhengig av å ha en 100% vanntett sekk. Jeg trenger også en sekk som er god å bære med tungt utstyr, noe sekken virkelig er. Jeg er ikke glad i for mange rom i en sekk. Jeg vil ha en sekk som er enkel og med et stort rom, noe denne sekken har. Dette gjør det enklere å finne frem til det jeg trenger.

 

Les mer om sekken her på nfisk.no

Inne i sekken er det et stort rom og et lite rom hvor jeg bruker å legge nøkler, ekstra hodelykt batterier og kameralinse-besytter. Sekken er sterk og tåler mye. Dette er en sekk jeg kan anbefale. Den er også perfekt i størrelse da hoven min passer perfekt over den.

sekk2

Patagonia danner river salt vadesko

vadesko

Jeg har nettopp begynt å bruke disse nye Danner skoene fra Patagonia. Mitt første inntrykk er godt. Dem passer så vanvittig godt på foten og dem føles meget lette. En fryd å gå med. Du slipper å tre lissene opp hele veien før bruk. Du kan bare stramme dem inn i toppen og boom! Skoen sitter.


Ikke bare er dem gode å ha på, men Patagonia har laget en vadesko, i samarbeid med Danner, som dem påstår er den siste skoen du trenger å kjøpe. Dette er en sko som er håndsydd og er ment å kunne reparere og bytte ut sålen. Det følger også med en "cream" som du må smøre skoen inn med. Dette er for å beskytte skinnet skoen er laget av.

* Pass på at skoen har fått tørket helt og at skoen er skylt godt i ferskvann før du smører skoen.


Disse "piggene"  følger med vadeskoene. De beste på markede etter min mening.  


Du bør lese mer om dette produktet her på nfisk.no

nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
SA Volantis Camo
Sa BFT
logo

Bli en patreon supporter

           Flyteline

  Nye Volantis Camo SA

winston logo

        Min fluestang

     Mitt vader utstyr

Sponsorer

redigton

      Min nye fluesnelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert 29.02.2021

youtubereklame