logo1test

Fluefiskern.no

Patagonia stormfront

pack

sekk

Her er sekken jeg bruker til mitt sjøørretfiske i sjøen. Jeg er helt avhengig av å ha en 100% vanntett sekk. Jeg trenger også en sekk som er god å bære med tungt utstyr, noe sekken virkelig er. Jeg er ikke glad i for mange rom i en sekk. Jeg vil ha en sekk som er enkel og med et stort rom, noe denne sekken har. Dette gjør det enklere å finne frem til det jeg trenger.

 

Les mer om sekken her på nfisk.no

Inne i sekken er det et stort rom og et lite rom hvor jeg bruker å legge nøkler, ekstra hodelykt batterier og kameralinse-besytter. Sekken er sterk og tåler mye. Dette er en sekk jeg kan anbefale. Den er også perfekt i størrelse da hoven min passer perfekt over den.

sekk2

Patagonia danner river salt vadesko

vadesko

Jeg har nettopp begynt å bruke disse nye Danner skoene fra Patagonia. Mitt første inntrykk er godt. Dem passer så vanvittig godt på foten og dem føles meget lette. En fyd å gå med. Du slipper å tre lissene opp hele veien før bruk. Du kan bare stramme dem inn i toppen og boom! Skoen sitter.


Ikke bare er dem gode å ha på men Patagonia her laget en vadesko, i samarbeid med Danner, som dem påstår er den siste skoen du trenger å kjøpe. Dette er en sko som er håndsydd og er ment å kunne reparere og bytte ut sålen. Det følger også med en "cream" som du må smøre skoen inn med. Dette er for å beskytte skinnet skoen er laget av.

* Pass på at skoen har fått tørket helt og at skoen er skylt godt i ferskvann før du smører skoen.


Disse "piggene"  følger med vadeskoene. De beste på markede i min mening.  


Du bør lese mer om dette produktet her på nfisk.no

nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
Titan_full_intermediate
Ariflo
logo

Bli en patreon supporter

         Ny glass line

       Min "Go to" line

winston logo

        Min fluestang

     Mine vadere/jakke

    Mine hovedsponsor

redigton

        Min ny snelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert  21.11.2019

youtubereklame