logo1test

Fluefiskern.no

Jeg bruker endel tid på å finne liner som passer til min Sage Methode 9" #7. Jeg bruker som regel to liner. To liner som har en flytegrad/synkegrad som fungerer godt til mitt fiske og de områdene jeg fisker på. Tenker du å kjøpe inn liner til ditt område, din stang, kan jeg anbefale på varmeste å ringe inn til min gode venn Runar Kabbe på Nordisk fiskeutstyr. Han er meget kunnskapsrik og er oppdatert på de liner som er på markede og kan trygt anbefale deg et oppsett som fungerer godt for deg. Han fisker også mye selv og prøver ut liner til stadighet.

Scientific anglers sonar titan.

Full intermediate, klump 10,2 m, lengde 32 m.


Etter de første kastene med denne lina kjente jeg at dette er en knall god fiskeline. Hele linene synker, klumpen er perfekt utformet, lang fin line og ikke mins en knakende god skyte-line. Meget fornøyd med denne. Brukt den endel i sterk vind og til lett fiske, presterer under begge forhold. Kan anbefale denne på det varmeste. Min nye "Go to" flue til grunna.


Les mer om denne fluelina her,  www.nfisk.no

Line valg.

SA Sonar Titan Full Intermediate
SA Sonar Titan Hover, Synk 2, Synk 4.


Scientific Anglers sonar titan

Hover, sink 2, sink 4, klump 10,2 m, lengde 32 m.


Dette er min line i synkeklassen. Dette er en rå fiskeline til de stedene det er litt dypere. Skal du ned på litt dypere vann er dette lina du kan bruke. Planer om å teste denne på abborfiske til våren/sommer 2018, eller til vinterfiske i litt dypere kanaler og kanter på 5-10 m.  


Les mer om fluelina her, hos www.nfisk.no

Det er en god følelse å ha muligheten til å fiske litt dypere når man er ute. Det å kunne sette på en synkeline hvis f.eks tidevannet blir veldig sterk eller du kommer til et område hvor du gjerne vil ned 5-10 meter, er en god følelse. Tilpass fisket ditt etter plassen du er på. << forrige tema, fortom                        neste tema, stengene mine >>

uwfoto
nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
Titan_full_intermediate
hover_synk2_synk4
logo

Bli en patreon supporter

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert  06.08.2019

youtubereklame