Fluefiskern.no

logo
Checkout

Jeg har tre liner jeg fisker med i sjøen. En "Flyteline", en "Full Inermediate" og en "Fast Inermediate". Dette dekker behovet jeg har til de områdene jeg fisker og jeg kan fiske etter sjøørret og havabbor i de dybder jeg måtte ønske. Det er gode liner jeg har testet over tid. Det er liner som er holdbare og flyter og synker i den grad jeg liker.


Tenker du på å kjøpe inn liner til ditt område, din stang? Da kan jeg anbefale på varmeste å ringe inn til min gode venn Runar Kabbe på Nordisk fiskeutstyr. Han er meget kunnskapsrik og er oppdatert på de liner som er på markede og kan trygt anbefale deg et oppsett som fungerer godt for deg. Han fisker også mye selv og prøver ut liner til stadighet.

Scientific anglers BFT.

Flyteline. Big Fly Taper. Klump 10,4 m, lengde 30.7 m.

 

Dette er fluelina jeg bruker til nattfiske. Denne bruker jeg de gangene jeg skal fiske med Grugler fluer i nattmørket. Den er veldig god å kaste med og slår over litt tunge foamfluer helt fantastisk. Denne kan jeg anbefale på det varmeste.


Les mer om denne fluelina her,  www.nfisk.no

Line valg.

Sa BFT
Titan_full_intermediate
Ariflo

Scientific anglers sonar titan. 

Full intermediate. Klump 10,2 m. Synkehastighet 2 cm sek. Lengde 32 m.

 

Etter de første kastene med denne lina kjente jeg at dette er en knall god fiskeline. Hele linene synker, klumpen er perfekt utformet, lang fin line og ikke minst en knakende god skyte-line. Meget fornøyd med denne. Brukt den endel i sterk vind og til lett fiske, presterer under begge forhold. Kan anbefale denne på det varmeste. Min nye "Go to" flueline til grunna.


Les mer om denne fluelina her,  www.nfisk.no

Airflo  Ridge Delta Clear Fast Intermediate. 

Fast Intermediate. Klump 14 m. Synkehastighet 4 cm sek. Lengde 32 m.


* Være oppmerksom på klumplengden! 14 meter er langt og lina kan føles noe tung å kaste med.

 

For dem som ikke kjenner til denne lina bør dere vurdere å ha denne til fiske etter sjøørret og havabbor. Jeg har fisket mye med denne lina tidligere og har nettopp kjøpt den inn igjen.


Den synker helt perfekt til de gangene jeg ønsker å komme ned litt dypere. Gjerne de gangene jeg er på jakt etter havabbor eller hvis jeg skulle fiske fra båt.


Les mer om denne fluelina her,  www.nfisk.no << forrige tema                        stengene mine  >>

nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
Titan_full_intermediate
Sa BFT
logo

Bli en patreon supporter

         Flyte line

       Min "Go to" line

winston logo

        Min fluestang

     Mine vadere/jakke

Sponsorer

redigton

      Min nye fluesnelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert  13.01.2020

youtubereklame