Fluefiskern.no

logo
Checkout

Jeg har tre liner jeg fisker med i sjøen. En "Flyteline", en "Full Inermediate" og en "Fast Inermediate". Dette dekker behovet jeg har til de områdene jeg fisker og jeg kan fiske etter sjøørret og havabbor i de dybder jeg måtte ønske. Det er gode liner jeg har testet over tid. Det er liner som er holdbare og flyter og synker i den grad jeg liker.


Tenker du på å kjøpe inn liner til ditt område, din stang? Da kan jeg anbefale på varmeste å ringe inn til min gode venn Runar Kabbe på Nordisk fiskeutstyr. Han er meget kunnskapsrik og er oppdatert på de liner som er på markede og kan trygt anbefale deg et oppsett som fungerer godt for deg. Han fisker også mye selv og prøver ut liner til stadighet.

Scientific anglers BFT.

Flyteline. Big Fly Taper. Klump 10,4 m, lengde 30.7 m.

 

Dette er fluelina jeg bruker til nattfiske. Denne bruker jeg de gangene jeg skal fiske med Grugler fluer i nattmørket. Den er veldig god å kaste med og slår over litt tunge foamfluer helt fantastisk. Denne kan jeg anbefale på det varmeste.


Les mer om denne fluelina her,  www.nfisk.no

Line valg.

Sa BFT
Titan_full_intermediate

Scientific anglers sonar titan. 

Full intermediate. Klump 10,2 m. Synkehastighet 2 cm sek. Lengde 32 m.

 

Etter de første kastene med denne lina kjente jeg at dette er en knall god fiskeline. Hele linene synker, klumpen er perfekt utformet, lang fin line og ikke minst en knakende god skyte-line. Meget fornøyd med denne. Brukt den endel i sterk vind og til lett fiske, presterer under begge forhold. Kan anbefale denne på det varmeste.


Les mer om denne fluelina her,  www.nfisk.no

SA Volantis

Scientific anglers MASTERY VOLANTIS. 

Intergrated Intermediate. Klump 10,1 m. Synkehastighet 2 cm sek. Lengde 32 m.

 

Første inntrykket er meget godt. Jeg har fått testet dette snøre nå i flere dager, i all slags vær og lina leverer. Dette er en meget lett-kastet og god fiskeline. Kan anbefales.  


Les mer om denne fluelina her,  www.nfisk.no

nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
SaVolantis
Sa BFT
logo

Bli en patreon supporter

           Flyte line

     Nye Volantis fra SA

winston logo

        Min fluestang

     Mine vadere/jakke

Sponsorer

redigton

      Min nye fluesnelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert  13.01.2020

youtubereklame