logo1test

Fluefiskern.no

Jeg har tre liner jeg fisker med i sjøen. En "Flyteline", en "Full Inermediate" og en "Fast Inermediate". Dette dekker behovet jeg har til de områdene jeg fisker og jeg kan fiske etter sjøørret og havabbor i de dybder jeg måtte ønske. Det er gode liner jeg har testet over tid. Det er liner som er holdbare og flyter og synker i den grad jeg liker.


Tenker du på å kjøpe inn liner til ditt område, din stang? Da kan jeg anbefale på varmeste å ringe inn til min gode venn Runar Kabbe på Nordisk fiskeutstyr. Han er meget kunnskapsrik og er oppdatert på de liner som er på markede og kan trygt anbefale deg et oppsett som fungerer godt for deg. Han fisker også mye selv og prøver ut liner til stadighet.

Scientific anglers BFT. 

Flyteline. Big Fly Taper. Klump 10,4 m, lengde 30.7 m.

 

Dette er fluelina jeg bruker til nattfiske. Denne bruker jeg de gangene jeg skal fiske med Grugler fluer i nattmørket. Den er veldig god å kaste med og slår over litt tunge foamfluer helt fantastisk. Denne kan jeg anbefale på det varmeste.


Les mer om denne fluelina her,  www.nfisk.no

Line valg.

Sa BFT
Titan_full_intermediate

Det er en god følelse å ha muligheten til å fiske litt dypere når man er ute. Det å kunne sette på en synkeline hvis f.eks tidevannet blir veldig sterk eller du kommer til et område hvor du gjerne vil ned 5-10 meter, er en god følelse. Tilpass fisket ditt etter plassen du er på.  << forrige tema, fortom                        neste tema, stengene mine  >>

Ariflo

Scientific anglers sonar titan. 

Full intermediate. Klump 10,2 m. Synkehastighet 2 cm sek. Lengde 32 m.

 

Etter de første kastene med denne lina kjente jeg at dette er en knall god fiskeline. Hele linene synker, klumpen er perfekt utformet, lang fin line og ikke minst en knakende god skyte-line. Meget fornøyd med denne. Brukt den endel i sterk vind og til lett fiske, presterer under begge forhold. Kan anbefale denne på det varmeste. Min nye "Go to" flueline til grunna.


Les mer om denne fluelina her,  www.nfisk.no

Airflo  Ridge Delta Clear Fast Intermediate. 

Fast Intermediate. Klump 14 m. Synkehastighet 4 cm sek. Lengde 32 m.

 

For dem som ikke kjenner til denne lina bør dere vurdere å ha denne til fiske etter sjøørret og havabbor. Jeg har fisket mye med denne lina tidligere og har nettopp kjøpt den inn igjen. Den synker helt perfekt til de gangene jeg ønsker å komme ned litt dypere. Gjerne de gangene jeg er på jakt etter havabbor eller hvis jeg skulle fiske fra båt. I tillegg er det en line som fungerer meget godt på Bornholm. Med en klump på hele 14 meter er den en fryd å kaste langt med og ikke minst presse den opp mot vind.

Kan anbefales på det varmeste!


Les mer om denne fluelina her,  www.nfisk.no 


nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
Titan_full_intermediate
Ariflo
logo

Bli en patreon supporter

         Ny glass line

       Min "Go to" line

winston logo

        Min fluestang

     Mine vadere/jakke

    Mine hovedsponsor

redigton

        Min ny snelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert  21.11.2019

youtubereklame