Fluefiskern.no

logo

Patagonia Swiftcurrent Expedition

Patagonia

Nye bukser! Dette er siste skrik til Patagonia og jeg har nå testet dem en god stund og er godt fornøyd. I tillegg er det bedere passform! Større lommer og den sitter veldig godt!Les mer om vaderne her på nfisk.no


Ønsker du en jakke som holder deg 100% vanntett? uansett hvor mye og hardt det regner? Da kan jeg anbefale River Salt jakken. Potte tett! Perfekt passform og ikke minst lommer med glidelås langsetter jakken. Jeg har jakken i fargen Ink Black i 2020.

Jeg er meget fornøyd med denne jakken. Hånden på hjertet, Berulfsen anbefaler.


Les mer om jakken her på nfisk.no


Patagonia rive salt

vadejakke

jakke

Patagonia

Tough puff hoody

patagonia tough puff hoody

Helt ny 2020 mod. Her har du tidenes underjakke. Den er varm, luftig og ikke minst lett! Jeg kan ikke få skrytt nok av denne jakken. I kombinajson med "R1 Pullover" og en tynn ullgenser fryser jeg aldri! Det er enkelt å regulere varmen. Glidelåsen går helt ned og du har har nå to lommer på brystet! Jeg bruker den også som en "lett" tur jakke. Det at jakken puster, er så viktig for oss fiskere. Du starter ofte dagen tidlig morgen, det er ofte kaldt og så blir det varmere utover dagen og temperaturen stiger fort under jakken. På de turene jeg vet jeg skal gå langt, har jeg den bare i sekken. Den blir så liten og nett å ha med seg. En jakke du bør legge penger i og du vil ikke bli skuffet.


Berulfsen anbefaler på det varmeste.  


Les mer om jakken her på nfisk.no

nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
SA Volantis Camo
Sa BFT
logo

Bli en patreon supporter

           Flyteline

  Nye Volantis Camo SA

winston logo

        Min fluestang

     Mitt vader utstyr

Sponsorer

redigton

      Min nye fluesnelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert 29.02.2021

youtubereklame