Fluefiskern.no

logo
Checkout

Patagonia Swiftcurrent Expedition

Patagonia

Nye bukser! Dette er siste skrik til Patagonia og jeg har nå testet dem en god stund og er godt fornøyd. I tillegg er det bedere passform! Større lommer og den sitter veldig godt!Les mer om vaderne her på nfisk.no


Ønsker du en jakke som holder deg 100% vanntett? uansett hvor mye og hardt det regner? Da kan jeg anbefale River Salt jakken. Potte tett! Perfekt passform og ikke minst lommer med glidelås langsetter jakken. Jeg har jakken i fargen Ink Black i 2020.

Jeg er meget fornøyd med denne jakken. Hånden på hjertet, Berulfsen anbefaler.


Les mer om jakken her på nfisk.no


Patagonia rive salt

vadejakke

jakke

Patagonia nano air jacket

nano_jakke

Her har du tidenes underjakke. Dette er en nyere modell av min gamle Nano Air jakke. Den er varm, luftig og ikke minst lett! Jeg kan ikke få skrytt nok av denne jakken. Du kan se jeg har den på i alle mine vinter filmer. I kombinajson med R1 genseren og en tynn ullgenser fryser jeg aldri! Det er enkelt å regulere varmen. Glidelåsen går helt ned og du har en liten lomme på brystet til mobilen. Jeg bruker den også som en "lett" tur jakke. Det at jakken puster, er så viktig for oss fiskere. Du starter ofte dagen tidlig morgen, det er ofte kaldt og så blir det varmere utover dagen og temperaturen stiger fort under jakken. På de turene jeg vet jeg skal gå langt, har jeg den bare i sekken i en Z-lock pose. Den blir så liten og nett å ha med seg. En jakke du bør legge penger i og du vil ikke bli skuffet.


Berulfsen anbefaler på det varmeste.  


Les mer om jakken her på nfisk.no

nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
SaVolantis
Sa BFT
logo

Bli en patreon supporter

           Flyte line

     Nye Volantis fra SA

winston logo

        Min fluestang

     Mine vadere/jakke

Sponsorer

redigton

      Min nye fluesnelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert 23.09.2020

youtubereklame