Fluefiskern.no

logo
Checkout

Patagonia rio gallegos

Vadebukse

vader1

Jeg har brukt Patagoina vadebukser i endel år nå og jeg må si jeg er meget fornøyd med dem. Jeg er mye ute, i all salgs vær og forhold. Jeg setter meg ned over alt og er gangske røffe med dem. De tåler mye, noe jeg trenger og dem holder meg varme, med riktig undertøy.


Les mer om vaderne her på nfisk.no


Jeg bruker også et bredere vadebelte en det som følger med. Jeg setter opp vadestav/linekurv på en spesiell måte. Se hvordan jeg gjør det i denne filmen: (pol frem til 25:40)

Ønsker du en jakke som holder deg 100% vanntett? uansett hvor mye og hardt det regner? Da kan jeg anbefale River Salt jakken. Potte tett! Perfekt passform og ikke minst lommer med glidelås langsetter jakken. Jeg har jakken i fargen Ink Black i 2020.

Jeg er meget fornøyd med denne jakken. Hånden på hjertet, Berulfsen anbefaler.


Les mer om jakken her på nfisk.no


Patagonia rive salt

vadejakke

jakke

Patagonia nano air jacket

nano_jakke

Her har du tidenes underjakke. Dette er en nyere modell av min gamle Nano Air jakke. Den er varm, luftig og ikke minst lett! Jeg kan ikke få skrytt nok av denne jakken. Du kan se jeg har den på i alle mine vinter filmer. I kombinajson med R1 genseren og en tynn ullgenser fryser jeg aldri! Det er enkelt å regulere varmen. Glidelåsen går helt ned og du har en liten lomme på brystet til mobilen. Jeg bruker den også som en "lett" tur jakke. Det at jakken puster, er så viktig for oss fiskere. Du starter ofte dagen tidlig morgen, det er ofte kaldt og så blir det varmere utover dagen og temperaturen stiger fort under jakken. På de turene jeg vet jeg skal gå langt, har jeg den bare i sekken i en Z-lock pose. Den blir så liten og nett å ha med seg. En jakke du bør legge penger i og du vil ikke bli skuffet.


Berulfsen anbefaler på det varmeste.  


Les mer om jakken her på nfisk.no

nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
SaVolantis
Sa BFT
logo

Bli en patreon supporter

           Flyte line

     Nye Volantis fra SA

winston logo

        Min fluestang

     Mine vadere/jakke

Sponsorer

redigton

      Min nye fluesnelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert  13.01.2020

youtubereklame