logo1test

Fluefiskern.no

Vadejakke, vadere og vadesko. Vadestav drar jeg aldri uten. Stormkjøkken ligger i bilen i tilfelle jeg bestemmer meg for å varme mat samt en tarp hvis jeg skulle finne på å sove ute en natt for å prøve morgenfisket. Linekurv er et must. Jeg har med meg en plastbakke til å ha vadere, sko og jakka i. Da ligger det trygt under transport. I tillegg har jeg med knuteløs hov og kamera.

Mitt fiskeutstyr


Endel ting syntes jeg det er viktig å pakke i sekken, slik at turen blir triveligst mulig. Drar jeg på tur sammen med noen, tar jeg gjerne med en ekstra kopp og ekstra fingervanter. Jeg smører gjerne en ekstra skive brød med meg eller jeg tar med en litt større termos.


Har kompisen din det bra på tur er det en GOD sjans for at turen din blir vellykket også.


I sekken ligger: Lite sitteungerlag, polaroidbriller, hodelykt, dopapir, linesmøring, pinsett, liten leatherman, myggmiddel, netting hengekøye, liten kikkert, kniv, slipestein, tennutstyr, foldbar sag, termos, 2 kopper og vannflaske.


I vinterhalvåret syntes jeg det er deilig å ha med et par votter og et par med fingervanter. Lue og hals er veldig godt å ha på nede ved sjøen.  


I vadejakka: Fortommer, avklipper, fluer, tang til kroker.

Mitt Fiskeutstyr

Dette tar jeg med til en dagstur.

nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
Titan_full_intermediate
Ariflo
logo

Bli en patreon supporter

        Ny glass line

      Min "Go to" line

winston logo

       Min fluestang

    Mine vadere/jakke

   Mine hovedsponsor

redigton

       Min ny snelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert  04.10.2019

youtubereklame