Fluefiskern.no

logo

Slik ser boksen min ut Våren 2020. Jeg har fisket mye med lopper denne våren og som du ser er boksen preget av det. Jeg har fått mye fisk på dem denne våren. Fargen som har funket ekstra godt er "light brown" og "Tan". CDC reka Orange Lady har vært første valget på nye plasser. Den har fanget godt med fisk og Vaskebjørn er tilbake i god gammel classic form.  


Topp 5 fluer for meg nå: 

No.1 - Orange Lady size 4, TMC 811 S.

No.2 - Light Brown Loppe, TMC 2457 size 6

No.3 - Jiggy hvit/orange, Ahrex NS 156 size 6

No.4 - Vaskebjørn Classic, Ahrex NS 156 size 6

No.5 - Little Lady size 10, Ahrex NS 110 size 10.

 

Mvfluefiskehilsen Eivind Berulfsen.

våren 2020 30.04.2020

JPEG-bilde-A8E5B8354584-7
hooverN_3


The Ladies - size 4

Disse fluene bruker jeg bare mer og mer. De fungerer utrolig godt. Det at jeg i tillegg tok min PB, i Norge, på en Orange Lady, gjør at jeg plasserer den i Topp 5 lista mi. Alle fargene jeg har bunnet denne i, binder jeg med fluo.hvite øyne. Bunnet på TMC 811 S size 4. Jeg binder disse ute fluo.cdc fjær. Men iblandet litt UV pearl i dubbingen.

Ladies

Hoover Shrimp

Hoover Shrimp er en fast rekeflue jeg bare må ha i boksen. Den fanger fisk etter fisk og er min rekeimitasjon nr.1. Jeg binder den i size 4. Jeg har også begynt å binde disse med Easy Shrimp Eyes, fluo. hvite øyne. Noe som har fungert meget godt.

hooverchar_2


Vaskebjørn Classic

Jeg har ærlig talt ikke fisket så mye med Vaskebjørn denne våren. Så, jeg har valgt å binde den opp i classic stil. Bunnet på Ahrex NS 156 size 6. Denne kroken er nesten like stor som den kroken jeg bandt VB for første gang på Bornholm. Da på Partridge CS 54 size 2. Faktisk satte jeg på denne flua en tur jeg hadde med Stig, rappet på en fisk på 1.6 kg! Så, den fungerer jo.

Hoover Shrimp

Hoover Shrimp - Naturel/sort

Gamakatsu F314 - size 4

Little Lady size 10

PQ-Kutlingen size 10

IMG_6886


Jiggy hvit/orange

Nå sitter denne flua som et skudd i inntrekket om dagen! Jiggy hvit/orange har gitt meg mange fisker denne våren og har blitt en av mine topp 5 fluer. Bunnet på Ahrex NS 156 i size 6. Har den kun i denne fargen.  

Jiggy hvit/orange


Loppene

Lopper må du ha i flueboksen. Vel, her har det dukket opp endel nye farger. Jeg kan vel ikke huske at jeg har brukt så mye tid på å teste ut masse forskjellige farger. Dette er det jeg har havnet på nå. Særlig Loppa i Light Brown! Den har levert helt overlegent denne våren og forsetter å fange fisk! Binder den på TMC 2457 i size 6. Jeg ser det er mange som binder loppene sine tykke. Lopper er ikke tykke! De er forholdsvis smale og tynne når de svømmer i vannet. Bind dem lettere dresset. De fisker vel så godt!

Hoover Shrimp - Chartreuse/sort

Gamakatsu F314 - size 4


F-All

Våren 2019 kom jeg over noen fisker som gikk å jaget etter små tangkutling yngel. Fisken var meget sær og selektiv! ville ikke ta noe av det jeg hadde i boksen. Da dukket dette mønstret opp. En meget simple flue å binde, men du store den fanget fisk! Jeg fisker den med hurtige små inntrekk, nesten som en nymphe. Fisken tar hardt og brutalt! Bør prøves! Bunnet på TMC 811 S size 8

fall_1


Fnugget  

Nå har jeg den bare i hvit. Jeg har faktisk valgt å sette på en loppe i stedet for fnugget. Derfor har jeg ikke flere farger. Bundet på TMC 811 S size 8.


Gurgler  

Joda! Den er fortsatt i boksen! Jeg skal få til å filme dette nattfiske med flyteline og grugler. Jeg gjorde 3 forsøkt høsten 2019, men det klaffet ikke på film. Jeg skal gi det et par forøkt til våren 2020.

Gurgler


Slik ser flueboksen ut, våren 2020. Som vanlig finner du bindebeskrivelser alle fluene på min Youtube-kanal.


mvh Eivnd Berulfsen, 30.04.2020

til hovedsiden


Litlle Lady - size 10

Jeg har fisket mye med denne cdc reka den siste tiden og flua fanger fisk etter fisk. Den fungerer meget godt! Bunnet på Ahrex NS 110 i size 10. 

Loppa i flere farger
Tan Loppa
Kobberbassen

(bilder over). Her ser dere 4 forskjellige farger. Dark Olive, Light Brown, Ginger og Fluo. Orange


 

(bilder over). Denne fargen burde du også teste ut. Tan farget loppe fungerer meget godt i super klart vann og områder med lys bunn.

 

(bilder over). Kobberbassen er med.

Fnugget hvit


candy crush  

Denne flua er så fin. Jeg har ikke fisket stort med den. Men jeg har veldig lyst å teste den mer nå fremover.  

Candy Crush


Pq-Kutlingen    

Jeg syntes denne flua fisker så godt at dem har blitt et fast flue i boksen. Bunnet på Ahrex NS 110 i size 10.

PQ-Kutlingen
Little Lady size 10
nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
SA Volantis Camo
logo

Bli en patreon supporter

  Nye Volantis Camo SA

winston logo

        Min fluestang

         Mine vadere

Sponsorer

redigton

        Min fluesnelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert 29.02.2021

youtubereklame