Fluefiskern.no

logo

Slik ser boksen min ut Høsten 2020.

De samme gamle mønstrene er der for å bli. Dem fisker godt og jeg kan trygt anbefale dem. Vaskebjørn i size 6 har fisket meget godt for meg denne høsten. En flue jeg har stor tillit til. Fnugget har fått ny krok, Ahrex NS 110 er en krok jeg bruker mye. Den fungere godt. Vaskebjørn Classic er bunnet i samme gamle stil, slik den ble bunnet tilbake i 2011. Den har gitt meg godt med fisk i år og Ahrex NS 156 kroker meget godt og den er veldig slitesterk.


Skitt fiske.

Mvfluefiskehilsen Eivind Berulfsen.

 

Topp 5 fluer for meg nå: 

No.1 - Vaskebjørn size 6, Gamakatsu f314.

No.2 - Orange Lady size 4, TMC 811 S.

No.3 - Jiggy UV2 hvit, Ahrex NS 156 size 6

No.4 - Vaskebjørn Classic, Ahrex NS 156 size 6

No.5 - Kobberbassen size 6, TMC 2457.

Min flueboks

Høsten 2020 27.10.2020

Min høst boks 2020


The Ladies - size 4

Disse fluene bruker jeg bare mer og mer. De fungerer utrolig godt. Min PB, i Norge, er på en Orange Lady. Min flue No. 2 av Topp 5. Alle fargene jeg har bunnet denne i, binder jeg med fluo.hvite øyne. Bunnet på TMC 811 S size 4. Jeg binder disse ute fluo.cdc fjær. Men iblandet litt UV pearl i dubbingen.

Orange Lady size 4

Hoover Shrimp

Hoover Shrimp er en fast rekeflue jeg bare må ha i boksen. Den fanger fisk etter fisk og er min rekeimitasjon nr.1. Jeg binder den i size 4. Jeg har også begynt å binde disse med Easy Shrimp Eyes, fluo. hvite øyne. Noe som har fungert meget godt.

Hoover Shrimp fl. Chartreuse


Vaskebjørn Classic

Dette året har denne flua fungert godt. Bunnet i klassisk stil og på Ahrex NS 156 i size 6. Jeg har fått mye fisk på den og jeg syntes den ser meget god ut på denne kroken. Min flue No. 5 av Topp 5 .

Hoover Shrimp Naturel sort

PQ-Kutlingen size 10

Vaskebjørn Classic size 6


Jiggy UV2 hvit

Denne flua har gitt meg mange flotte fisker i år. Den fungerer utrolig godt. En flua du bør ha i boksen. Særlig nå på høsten og til vinterfiske. Min flue No. 3 av Topp 5.

Jiggy UV2 hvit


Loppene

Høstfiske etter sjøørret er en fin tid å fiske med loppe-fluer. En loppe du burde bruke litt tid med er Kobberbassen. Det virker som denne flua fisker ekstra godt på høsten. Den ligger blandt mine Topp 5 fluer for fiske etter sjøørret på høsten men man kan vel si den fungerer like godt året rundt. Jeg bruker den samme kroken jeg alltid har brukt. TMC 2457 i size 6. Den har jeg stor tillit til.


Jeg ser det er mange som binder loppene sine tykke. Lopper er ikke tykke! De er forholdsvis smale, tynne og rette i vannet når de svømmer i vannet. Bind dem lett dresset!


Slik ser flueboksen min ut, for høstfiske 2020. Som vanlig finner du bindebeskrivelser alle de fleste fluene på min Youtube-kanal. Send meg gjerne en e-post hvis du har spørsmål rundt fluene.


mvh Eivnd Berulfsen, 27.10.2020


til hovedsiden

Kobberbassen

Kobberbassen Atique Fox, size 6. Min flue No. 4 av Topp 5.

Pink Lady size 4
Loppa fl orange
Loppa UV tan
Loppa Light Brown

Loppa fl orange, size 6

Loppa tan, size 6

Loppa light brown, size 6

Loppa Golden Olive, size 6

Loppa Golden Olive

Loppa dark olive, size 6

Loppa Oliven

Loppa UV2, size 6

Loppa UV2


f#all size 8

Denne flua har jeg ikke fisket mye med denne høsten. Men, den ligger der klar til å testes ut i vinter.  

f_all


Vaskebjørn size 6

En flue som leverer. Gang på gang. Denne størrelsen fungerer ekstra godt nå på høsten. Min flue No. 1 av Topp 5.

Vaskebjørn size 6
Vaskebjørn size 6

Tips; bruk litt sandpapir (neglfil) på kuleøyne.

Vaskebjørn size 6

Legg en dråpe lakk over. Så får du blanke fine øye-pupiller på flua. Dette ser veldig godt ut i vannet og VB får et ekstra triggerpunkt.


Fnugget size 10

Fnugget er bunnet på ny krok. Ahrex NS 110 i size 10 ser meget god ut og kroker veldig godt. En flue jeg bruker mye. Enkel og binde ---> samt meget effektiv!    

Fnugget UV2 hvit size 10

Fnugget UV2 hvit

Fnugget light brown

Fnugget Light Brown

Fnugget UV2 pink

fnugget_uvpink_10


Dubbigreke size 6

Dette er omtrent den samme flua som Fnugget light brown. Bare bunnet på TMC 811 S i size 6. Den har et litt mer tydligere orange triggerpunkt og er mer orange i fargen. En test-flue.      

Dubbing reke size 6


Polar Bear size 6

Her prøver jeg ut en ny farge på Vaskebjørn. Tanken er å prøve den på vinterfiske. Jeg har trua på at denne kommer til å fungere. Bunnet med Ice dubb UV pearl bak øyne og Ice dubb pearl foran.  Ellers bunnet lik VB skal bindes.        

Polar bear size 6


Magnus fra lynæs

size 6

Dette er en ny flue for meg. Den har vist seg å være meget god og flere får øyne opp for denne kobberfargede Magnus flua. Skal prøves denne høsten.      


PQ- Kutlingen size 10

Jeg har vel ikke fisket så mye med denne i år. Men, det er en flue jeg bare må ha i boksen. Flueboksen føles ikke komplett uten den. Fungerer godt året rundt. Kanskje ekstra godt som en stingsild imitasjon på vårparten.      

Magnus fra Lynæs


CF Candy Crush

Jeg har ikke fått fisket så mye med denne CF Candy flua. Den ligger i boksen og havner på fortommen fra tid til annen. Men ikke førstevalget i disse dager.    

CF Candy Crush
PQ-Kutlingen size 10


Spey-Kutlingen size 6

Denne setter jeg på de gangene jeg ønsker en større flue som kan imitere større byttedyr som f.eks brisling. En flue som har fast plass i flueboksen.      

Spey-kutlingen size 6
nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
SA Volantis Camo
logo

Bli en patreon supporter

  Nye Volantis Camo SA

winston logo

        Min fluestang

         Mine vadere

Sponsorer

redigton

        Min fluesnelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert 29.02.2021

youtubereklame