logo1test

Fluefiskern.no

Så er den nesten helt stappet. Jeg kan vel ikke huske sist gang jeg hadde slike fullpakkede fluebokser. Det har kommet et par nye fluer i boksen som skal testes ut før de evt. blir værende. Tube Tobis, Sandgrevlingen og Pink Seducer. Så slik ser boksene ut nå.

Jeg driver å prøver meg på en Spey Shrimp bunnet på en Gamakatsu F314 size 2. Jeg har ikke noen store rekefluer i boksen og jeg ønsker meg en flue i size 2 og den skal være lett dresset og bunnet enkelt. Jeg syntes virkelig Spey Shrimp til Calle Eklind ser giftig ut og jeg er ganske så sikker på at den flytter inn i boksen i år.  

februar 2016 19.02.2016

speyshrimp02

Her ser dere Spey Shrimp. Innspirert av Calle Eklind sine Spey Shrimps.

Her er en liten oversikt over boksene mine. Jeg tenkte å plassere 5 stk. av Spey Shrimp rett ved siden av The Sprinkler, nede til høyre.

002

Her er Klympen kobber, Klympen Fluo.orange og Pønker.

003

På den andre siden av loppeboksen finner du Sjønymfa, Krampa og Hololoppa.

005
006

Det er helt stappet på venstre side av boksen. Jeg skal lage et par til av Lady light blue dun og Lady sand i size 6.

007

Her ligger det pakket med Vaskebjørner i size 4. En god følelse....

008
009

Hoover Shrimp er pakket ned under Tube Tobis. Ei flue jeg virkelig skal satse på i år. I disse er det mixet inn noe få strå med selull fluo.orange.

010

Her er den da. Tube Tobis. Ser fet ut! Men funker den? Blir rått å teste den. Jeg finner fort ut om dette er noe for meg.

011

Jeg har enda ikke fått testet ut denne saken skikkelige. Men det skal jeg nok gjøre.

012

Så er det denne rare saken da. Sandgrevlingen. Tobis, små sil, blir ofte kalt for sandgrevling enkelte steder i Norge. Så jeg syntes navnet den fikk passet perfekt. Om den fanger fisk? Tja... det skal vi nok finne ut av.


mvfluefiskehilsen

Eivind Berulfsen

19.02.2016Til hovedsiden

speyshrimp
001

Her er det faktisk plass til litt flere fluer. Jeg går i tankene om å putte oppi noen hjortehårsfluer. En sort streaking caddis med noen gummibein eller no. Vi får se.

The Ladies are there:-)

Pinesquirrel Kutlingen sitter så tett at kuleøynene gnisser inntil hverandre. Digg ass!! Rett ved siden er Jiggy. 5 stk.

013

Her er krokene til Tube Tobis.

014

Pink Seducer er en liten rakker av en flue Stig Larsen har funnet på å binde og som har fisket godt i vinter. Den er bunnet på TMC 811 S i size 8 og ei flue jeg håper å få lagt ut på Youtube.

 

018
nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
Titan_full_intermediate
Ariflo
logo

Bli en patreon supporter

        Ny glass line

      Min "Go to" line

winston logo

       Min fluestang

    Mine vadere/jakke

   Mine hovedsponsor

redigton

       Min ny snelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert  04.10.2019

youtubereklame