Fluefiskern.no

logo
Checkout

Så er den nesten helt stappet. Jeg kan vel ikke huske sist gang jeg hadde slike fullpakkede fluebokser. Det har kommet et par nye fluer i boksen som skal testes ut før de evt. blir værende. Tube Tobis, Sandgrevlingen og Pink Seducer. Så slik ser boksene ut nå.

Jeg driver å prøver meg på en Spey Shrimp bunnet på en Gamakatsu F314 size 2. Jeg har ikke noen store rekefluer i boksen og jeg ønsker meg en flue i size 2 og den skal være lett dresset og bunnet enkelt. Jeg syntes virkelig Spey Shrimp til Calle Eklind ser giftig ut og jeg er ganske så sikker på at den flytter inn i boksen i år.  

februar 2016 19.02.2016

speyshrimp02

Her ser dere Spey Shrimp. Innspirert av Calle Eklind sine Spey Shrimps.

Her er en liten oversikt over boksene mine. Jeg tenkte å plassere 5 stk. av Spey Shrimp rett ved siden av The Sprinkler, nede til høyre.

Her er Klympen kobber, Klympen Fluo.orange og Pønker.

På den andre siden av loppeboksen finner du Sjønymfa, Krampa og Hololoppa.

Det er helt stappet på venstre side av boksen. Jeg skal lage et par til av Lady light blue dun og Lady sand i size 6.

Her ligger det pakket med Vaskebjørner i size 4. En god følelse....

Hoover Shrimp er pakket ned under Tube Tobis. Ei flue jeg virkelig skal satse på i år. I disse er det mixet inn noe få strå med selull fluo.orange.

Her er den da. Tube Tobis. Ser fet ut! Men funker den? Blir rått å teste den. Jeg finner fort ut om dette er noe for meg.

Jeg har enda ikke fått testet ut denne saken skikkelige. Men det skal jeg nok gjøre.

Så er det denne rare saken da. Sandgrevlingen. Tobis, små sil, blir ofte kalt for sandgrevling enkelte steder i Norge. Så jeg syntes navnet den fikk passet perfekt. Om den fanger fisk? Tja... det skal vi nok finne ut av.


mvfluefiskehilsen

Eivind Berulfsen

19.02.2016Til hovedsiden

juni3

Her er det faktisk plass til litt flere fluer. Jeg går i tankene om å putte oppi noen hjortehårsfluer. En sort streaking caddis med noen gummibein eller no. Vi får se.

The Ladies are there:-)

Pinesquirrel Kutlingen sitter så tett at kuleøynene gnisser inntil hverandre. Digg ass!! Rett ved siden er Jiggy. 5 stk.

Her er krokene til Tube Tobis.

Pink Seducer er en liten rakker av en flue Stig Larsen har funnet på å binde og som har fisket godt i vinter. Den er bunnet på TMC 811 S i size 8 og ei flue jeg håper å få lagt ut på Youtube.

 

nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
SaVolantis
Sa BFT
logo

Bli en patreon supporter

           Flyte line

     Nye Volantis fra SA

winston logo

        Min fluestang

     Mine vadere/jakke

Sponsorer

redigton

      Min nye fluesnelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert  13.01.2020

youtubereklame