logo1test

Fluefiskern.no

Nå begynner virkelig boksene å bli fulle. Jeg har trykket de sammen så godt jeg kan for å få plass til noen Vaskebjørner. Disse bjørnene skal få kjørt seg på Bornholm turen 2016. Jeg har tatt bort "loppa" og vil binde opp noen Klympen. Klympen er en flue jeg absolutt ikke vil være for uten. Jeg kommer til å ha Vaskebjørn i size 4 og 6, bunnet med denne fantastiske Metz nakken. Den ser så flott ut at jeg nesten ikke klarer å holde meg med å få fisket med den igjen. Jeg stapper de ned i boksen der det er plass...

januar 2016

heleboksen01

Her ser dere nakken. Metz Magnum #1 grizzly. Fantastisk grizzlet til Vaskebjørn.

VB003

Det begynner å bli trangt. Men plass skal det bli!

Jeg har tatt bort B.H.S fluen og vil bare ha The Sprinkler fremover. Godt å se Vaskebjørn i boksen igjen. Nytt år - nye muligheter!

jiggy01

Denne Jiggy flua blir så spennede å prøve fremover. Helt nye for meg. Jeg har testet den ut en gang. Ser du fortomsknuten?

hoovers01

Hoover Shrimp er med. Nå skal den også testes med UV2 dubbingen. Jeg ønkser å gå bort fra selull fremover og dette ser ut til å bli erstattningen. Den nærmeste på bildet er bunnet med den. Size 4.

ladies01

The Ladies. I Sand, lys Blue Dun, hvit/rosa og fluo.orange/hvit. Disse er knall bra!

ladies02

Her ser dere den i fluo.orange/hvit. Ikke dum fargekombo det der.

pqk01

Jeg har stappet boksen full av disse PQ-kutlingene. Size 10 og 8.

seathrough01

Seetrough Baitfish flua er der, men jeg har ikke hatt det store hellet med den. Du vet hvordan det er, har man ikke trua på flua så får man ikke alltid fisk heller. Vet ikke helt hva som skjer med denne fremover. Tror kanskje den forsvinner fra boksen utover. Vi får se.

hololoppa01

I loppeboksen finner du såklart denne, Hololoppa. Flua er et fast innslag i loppeboksen og kommer alltid å være der. Knall flue!

krampa01

Loppeflua "Krampa" er med. En meget effektiv flue på vakende vårfisk. Sjønymfa (t.v.) skal også testet ut mer i år.

ponker01

Jeg gir ikke opp håpet om å få sjøørret på tørt i år i sjøen. Jeg har virkelig trua på denne Pønker flua.  Jeg har gjort plass til Klympen rett foran den. Loppa er borte da Klympen er ei flue jeg har fått utrolig godt på.

VB004

Vel, her er den da. "pokker, skin&bein" den ser flott ut....

Så slik ser nå flueboksene mine ut nå. Jeg binder opp Vaskebjørn og Klympen i tillegg har jeg The Sprinkler, ei flue jeg virkelig har fått øyne opp for.


13.01.2016

Eivind Berulfsen.


Til hovedsiden

nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
Titan_full_intermediate
Ariflo
logo

Bli en patreon supporter

        Ny glass line

      Min "Go to" line

winston logo

       Min fluestang

    Mine vadere/jakke

   Mine hovedsponsor

redigton

       Min ny snelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert  04.10.2019

youtubereklame