logo1test

Fluefiskern.no

Så er det Mars og flueboksen er snart helt full. Eneste flua som mangler nå er Superflua. Den skal få bli med i år og jeg skal prøve den på noen plasser det bruker å være godt med Tobis. Eller er jeg meget fornøyd med utvalget i år. Vaskebjørn binder jeg kun i størrelse 4 i år. Ønker jeg å fiske med en mindre fluer setter jeg bare på en Loppa Oliven eller Fnugget.


Du kan også bestille fluene jeg har i boksen her.Mvfluefiskehilsen Eivind Berulfsen. 22.10.2016.

Mars 2018 08.03.2018

Superflua er en mystisk flue. Nevner du Superflua til noen, hører du ofte "Ah, det er den hemmelige flua til han Kenneth Bringsdal". Nå er den ikke akkuratt hemmelig lengre. Både Kenneth og flua dukket opp i en artikkel i et fiskeblad for en god stund tilbake og vi begynner å se denne flua flere steder på nettet. I tillegg har flere av dere ønsket å se denne flua på kanalen vår, så nå er den her!.


Jeg har snakket med Kenneth for å få detaljene om hvordan han binder flua og funsjonene til flua og budskapet bar og er enkelt: "Keep it light and keep it simple! Do not put on to much makeup on it"!  


Jeg skal ha to lengder i boksen. 12 cm og 6 cm. Begge bunnet på tube.

Superflua
Hoover Shrimp Naturel


Pink Lady size 6

Dette er en flue jeg har stor tillit til. En flue jeg fanger godt med fisk på. Jeg har valgt å binde den uten Fluoriserende materialer i år. Noe jeg testet ut i fjord. Dette fungerte knall bra og jeg syntes flua syntes meget godt i litt grumsette vannet selv uten fluo. Disse fisker meget godt tidlig vår men også utover våren/tidlig sommer. Syntes flua i fluo.farger ble for lysende. Jeg ønsket å ha en litt mer nøytral farge til det kalde klare vannet om vinteren. Fungere som fjell! Kan anbefales på det varmeste.

Pink_lady_rosa_6


PQ-Kutlingen

Flua har vært med meg endel år nå og er en flue jeg ikke vil være for uten. En miniutgave av Speykutlingen. Imiterer små kutlinger eller stingsild. Denne har gitt meg mye fisk og flua har en dykkende gange i vannet. Jeg liker å trekke den inn som en kutling. Noe lengre inntrekk med noe stopp. Bunnet på TMC 777 Sp size 10. Denne kroken er dessverre gått ut av produksjon. Jeg har noen kroker liggende og vil binde den på denne kroken så lenge lageret mitt rekker.

PQ-Kutlingen_2

superflua på Tube.

Hoover Shrimp size 6

Hoover Shrimp fisker utrolig godt. Det er mange av dere som stadig sender meg meldinger over hvor godt denne flua fisker og det er jeg stolt av. En enkel, ufortynget flue som jeg liker å fiske på grunt vann med rolig drag kombinert med noen kjappe inntrekk. Har den i to farger selv i år, 2018. Her i Naturel/sort og Naturel/fl.chartreuse.

Hoover Shrimp fl.chartreuse
Pink_Lady_Orange2_6
Flueboksen_2018_Lady
Flueboksen_2018_P-kutlingen


Loppene

Kobberbassen, Klympen og Loppa Dark Olive. Med disse loppene føler jeg meg dekket til de plassene jeg skal fiske på.

Flueboks_2018_loppene


Fnugget hvit - rosa

Disse småtassene fungere utrolig godt! I fjord fikk jeg mange flotte opplevelser med disse to. Knall bra vinterfluer. Fluer som jeg bruker til å trigge sjøørreten til hugg. Fisker den gangske aggressivt med kjappe små inntrekk. Noe daletid er lurt å legge inn.

Flueboks_2018_fnugget_02


Vaskebjørn size 4

Vel denne kjenner de fleste av dere. Selv har jeg bare bunnet den i size 4 i år, 2018. Ønkser jeg å sette på en mindre flue blir det en loppe.

Vaskebjørn size 4


Skitt fiske alle sammen.

Mvfluefiskehilsen Eivind Berulfsen.


til hovedsiden


Big Hole Demon size 6

Denne blir med i år også. Fanget godt for meg i 2018 og vil bli en fast flue i boksen fremover. Bunnet med Grizzly soft-hackle i halen gjør den enda mer giftig og ikke minst holdbar.

Big_Hole_demon
nfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
Titan_full_intermediate
Ariflo
logo

Bli en patreon supporter

        Ny glass line

      Min "Go to" line

winston logo

       Min fluestang

    Mine vadere/jakke

   Mine hovedsponsor

redigton

       Min ny snelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert  04.10.2019

youtubereklame