Fluefiskern.no

logo
Checkout

Det skjer stadig ting i mitt flueutvalg om dagen. Jeg har virkelig fått øyne opp for cdc fluer noe flueboksene mine bærer preg av. The Pink Lady i Fluo.Pink&hvit - Fluo.Orange&hvit fungerer godt. Peach&hvit er en farge kombo som faller bort tenker jeg og jeg vil nok lage en helt hvit Lady istedet. Jeg har bunnet opp endel Pinesquirrel kutlinger også. I size 6 og 8 på TMC777 SP. Denne flua har gitt meg gode resultater og jeg syntes den er en god "All round" flue. En fin flue å ha i boksen nå på høsten og frem mot vinteren.

November 2015

Her ser dere denne Pinesquirrel kutlingen eller PQ kutlingen. Rå giftig! Bunnet i size 10. Med underkropp av Diamond Brite UV cinnamon fra Spirit River. Denne fanger fisk.

sund03
sund03

Som dere ser er det mye cdc fluer i flueboksene mine og pinesguirrel kutlingen fisker godt om dagen.

desember4

Her bunnet i size 8. Litt mer dresset. Jeg har begynt å lage de med et "aggressivt" uttrykk. Legger et tynt lag uv lim på panna for å få den til å se morsk ut. Jeg forstiller meg at flua vil "dive" litt bedre slik. Vi får se.

mai3

The Ladies. Pink Lady og Fl.Oragne Lady er to fluer som fungere godt. Den røde er jeg litt usikker på. Har litt lyst å bytte den ut med en helt hvit en.

mai4

Her ser dere: See Through Baitfish, en tan/kaki farget Lady som jeg kommer til å ta bort. Hoover Shrimp tar over for den. I tillegg vil jeg ha en hvit Lady så denne fargen er litt overflødig syntes jeg. PQ kutlinger i size 8-10 og Hoover Shrimp med litt fluo orange, chartreuse eller coral i kroppen.

Hoover Shrimp

Den ene siden av loppeboksen ser dere her: Holo-loppa. Sjønymfa i cinnamon. The sprinkler og B.H.S. Jeg vil tro denne B.H.S. flua faller ut da jeg vil ha The Sprinkler i to størrelser.

juni1

Den andre siden av loppeboksen ser dere her: Loppa i fluo.orange. Pønker og krampa. Disse tre er fluer jeg vil ha med meg hele tiden. Pønker har jeg så lyst til å få en sjøørret til å ta tørt, noe jeg venter på de rette forholdene til.


Slik ser flueboksene ut nå da. Etter noen turer med Runar Kabbe har denne Jiggy flua gjort et sterkt inntrykk på meg også. Jeg skal binde opp et par eksemplarer å prøve den ut. Den er rå effektiv på røffe dager med mye vind og gjerne litt grumsete vann. Noe som skjer til tider i våre farvann.


Sees på Youtube.


04.11.2015, Eivind Berulfsen.


til toppen av sidennfisklogo
Instagramlogo

Følg meg på instagram

patagonia-fish-logo
SaVolantis
Sa BFT
logo

Bli en patreon supporter

           Flyte line

     Nye Volantis fra SA

winston logo

        Min fluestang

     Mine vadere/jakke

Sponsorer

redigton

      Min nye fluesnelle

org.nr. 99 57 98 115    oppdatert  13.01.2020

youtubereklame